2012-01-07

Nu startar jag namninsamling för högre adoptionsbidrag!

Nu startar jag äntligen en namninsamling för högre adoptionsbidrag. Jag har startat en mejladress: hogreadoptionsbidrag@gmail.com dit du kan skicka ditt namn och hemkommun och om du vill också din mejladress. Jag sammanställer namnlistan och hoppas förstås att många skriver under. Jag kommer sedan att skicka den till en eller flera ministrar och berättar fortlöpande hur det går.

10 kommentarer:

  1. Kanon bra idé! Jag har lagt ut följande inlägg på facebook, hoppas det är ok och att du får massor av svar Det här måste ju spridas!

    Vill du hjälpa oss? Vill du hjälpa mig, Kecke och en hel del andra människor?

    Att få ett barn via adoption kostar en jäkla massa pengar. Beroende på vilket land man väljer så kostar det mellan ca 180,000 kr- 280,000 kr. Det som kostar är bla: förmedlingsarbete i Sverige, barnets vård, översättningar och bestyrkanden, avgifter till myndigheter, resa och en massa annat.

    En liten, liten del av detta får man tillbaka av försäkringskassan när man kommer hem. 40.000 kr. Det tycker vi är alldeles för lite!

    Hjälp mig och många andra! Maila ditt namn och hemkommun till mailadressen nedan så kommer en namninsamlingslista skickas till vår regering.

    DET ÄR SÅ LÄTT! DRA IVÄG ETT MAIL OCH SNÄLLA SPRID DET HÄR!

    Skicka mailet till:

    hogreadoptionsbidrag@gmail.com

    Tack från oss ♥ ♥ ♥

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Viktigt att det sprids!

    SvaraRadera
  3. Vilken bra idé! Tipsar på min blogg.

    SvaraRadera
  4. Vilket bra initiativ! Nu ska jag kika runt på din blogg och även jag hjälpa till att sprida. Kanske lånar jag en del av Carolinas formuleringar :-)

    SvaraRadera
  5. Bra initiativ!

    Jag har spridit detta vidare till vår Colombiagrupp :-)

    Håller tummarna för att många skriver på och att detta kan påverka.

    SvaraRadera
  6. Kom på en fråga...Får även de som inte ska eller ha adopterat maila sitt namn och hemkommun?

    SvaraRadera
  7. Även vi tycker att det är ett superbra initiativ! Har delat vidare på vår blogg och hoppas att riktigt många nappar på att maila!

    SvaraRadera
  8. Mycket bra initiativ!!!!!
    Har också delat länken vidare på fb och hoppas att fler än vi som adopterar skriver under på detta. Vill också tillägga att det finns kommuner som faktiskt generöst nog också bidrar med en summa vid adoption. OM jag inte missminner mig så tror jag att det var Alvestas kommun som bidrog med lika mycket som man får från fk, alltså 40.000:- HEDER åt en sådan kommun!!!!!!!!

    Hälsningar Magda

    SvaraRadera
  9. Självklart sprids detta så mkt det bara går !!!!

    SvaraRadera