2014-10-19

Städa. Tvätta. Laga mat. Och lite dockteater.

I går gjorde vi det vanliga: tvättade, städade lite, lekte en stund i lekparken, åt, sov, tittade på tv. Lillsmurfens matvanor är fortfarande ganska sporadiska, men han växer i alla fall. Lilla A är livlig och aktiv, babblar, står, går snart, skrattar. Storasyster är mest på sitt rum; ibland möts dock våra cirklar.
Att städa i vårt hem är ju nödvändigt, men efter en stund kan det vara lika stökigt som förut, kastrullocken kan ligga ute på golvet igen fast man nyss la in dem i skåpet. Det är den åldern nu på Lilla A. Och jag försöker att njuta även av kastrullock på golvet, för snart är den tiden över. (Men ibland är det jobbigt.)
I dag var jag och Lillsmurfen med ett par kompisar på dockteater, Beatrix värld, om Beatrix Potter. Jättebra! Och skönt för både mamma och barn att vara bara två några timmar.
I morgon är det en ny vecka. Hostan och snuvan håller i sig, men ingen är direkt sjuk. I morgon ska vi på matträning i Solna. Dags att ta nästa steg som jag tror blir att ta bort ett mål mat så att Lilla A förstår att hon ska äta genom munnen när hon blir hungrig.
God afton. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar