2015-04-28

Forskning om Downs syndrom, del 2

Tänk om det skulle komma ett slags botemedel mot Downs syndrom, som skulle göra att personer med denna kromosomavvikelse inte skulle vara beroende av stöd från omgivningen i den grad de är i dag. Är det bra eller dåligt? Vi är i alla fall inte där ännu, men här är en hemsida där det går att läsa mer:
Det vore i alla fall skönt om personer med tre kromosom 21 kunde slippa en del av de följdsjukdomar/besvär som är vanliga, som hörselnedsättning. Lilla A var på hörselkontroll i dag och för henne såg det relativt bra ut, men det gör det inte för alla. 
För övrigt tycker jag att Lilla A varit lite mer hängig i dag, faktiskt, men jag hoppas att hon bara är lite förkyld. Ingen mer feber. Ingen mer lunginflammation. Tack. Dagen gick för övrigt fort. Jag lämnade Lillsmurfen 830, gick hem, skjutsade pappan till skolan och gick till hörseldoktor med Lilla A, kom hem, hon sov, jag fixade några bilder, vi åt och gick och hämtade Lillsmurfen, lekte sedan i parken en stund, kom hem och lekte med granne, lagade mat, barnen badade och sedan var det läggdags för dem. En dag. Skönt i alla fall med vår och ljus. Snart är det maj. Hej hopp så fort det går. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar