2015-04-26

Duktig tjej som är hemma

Nu är alla hemma igen; jag och Lilla A kom hem i eftermiddags. Rosslig är hon fortfarande och ska inhalera och äta antibiotika. Hon får vara hemma hela veckan; pigg är hon men trots allt sjuk.
Innan vi åkte till akuten fick vi svar på sömnregistrering: ingen sömnapné, inga avvikelser, bara en aning ojämn hjärtrytm. Inget att oroa sig för. Och i tisdags var jag på planeringsmöte på habiliteringen och specialpedagogen och sjukgymnasten tycker att Lilla A är duktig; social, kommunikativ, betraktande. Hon härmar i stort sett allt och jag tror nästan att hon kommer att säga fler ord snart. Men det får man se, det är roligt när det än blir. Hon är väldigt mjuk i kroppen, vilket kan ställa till det för hennes leder senare i livet, men ärligt talat är det skönt att hon är så framåt på så många andra sätt.
I dag har vi haft en intensiv eftermiddag med potatisplantering, grannbarn i studsmattan och sandlådan, lek, matlagning. Tror att det var både skönt och lite jobbigt för Lillsmurfen att Lilla A kom hem, mindre utrymme för honom, men alla samlade. Ja, så är det. Och nu är det kväll igen. I morgon blir det vab för min del. God natt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar