2012-07-11

Nu startar vi femårsplanen

I mars förra året flyttade vi till ett nytt hus i ett nytt område. I augusti träffade vi vår son för första gången. Resten av hösten gick åt till att samla in papper, få dem vidimerade och godkända, skicka dem till Ryssland, åka på två resor till. Den 20 december kom vi hem med Lillsmurfen. Sedan dess har vi varit sjuka, jobbat, vant oss vid att vara fyra i familjen. Med mera.
Vi har helt enkelt en del att göra på både huset och i trädgården, men det är väl så det ska vara med ett nytt hus. Vi har inte så bråttom utan tar lite i taget. Måste spara lite pengar också, i har inga kvar sedan adoptionen.....
Vi har sagt att om fem år, då ska vi ha gjort det mesta av det vi vill göra (sen kommer väl nya projekt, men dem får vi ta då): altaner, häck, grind, övervåningen är helt klar och vi har planterat några fler buskar och blommor. Dessutom börjar Lillsmurfen första klass och storasyster gymnasiet om fem år. Ett stort steg.
Förra året satte vi två syrenbuskar. För ett par veckor sedan köpte vi sandlåda och hallonbuskar. Lillsmurfen fick smaka det första hallonet. Han ville ha fler, så det bådar gott inför framtiden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar