2014-07-29

Modebloggen, sovvanor, Parken Zoo och lite knappsnack




Jag kanske kan börja kalla den här bloggen för modebloggen i stället? Det är ju populärt, eller var i alla fall, att blogga om det. Jag hänger inte riktigt med i det senaste modet, men senaste veckan har jag i alla fall inhandlat två nya plagg! Det händer sällan. Båda inköptes på Stockholms stadsmissions second hand, det ena för 60, det andra för 40 kronor. Fynd. 
I går var vi så på återbesök på Astrid Lindgrens och pratade med läkare och sköterska igen. Inga drastiska åtgärder kommer att vidtas närmaste veckan, men nu har vi i alla fall gett dem en helhetsbild, de har förstått allvaret och den femte augusti ska Lilla A träffa ett helt team för att bestämma hur man ska gå vidare med matträning. Kanske kan hon inte ha knapp på magen längre. Men de enda alternativen är sond i näsan, vilket inte känns särskilt aktuellt eftersom hon är så gammal nu och kommer att dra ut den hela tiden. Andra alternativet är intravenöst. Men vad händer då med förskolan? Hon ska ju börja om en knapp månad, är planen. Men där är vi inte än. Vi får ta en sak i taget, men det är klart att det finns många frågor och att vi är hur trötta som helst på detta. Faktum är att jag nu ser Lilla A på golvet och ser att det har läckt ut mat på henne igen.
Golvet gillar hon för övrigt att sova på, särskilt nu när det är så varmt. I natt turades vi om att ligga på en madrass bredvid henne. Helt ok. För en natt åtminstone.
Livet går hur som helst vidare. I dag åkte vi till Parken Zoo i Eskilstuna med ett par kompisar. Varmt, apor, klappning av getter och glassätning. Dagen gjorde stora intryck på Lillsmurfen. Vid läggningen i dag pratade han en timme om allt som hänt, och passade på att blanda in sånt som hänt tidigare i sommar och tidigare över huvud taget. Många "varför" och "vet du" blir det. Charmigt. Roligt. Tröttande. Vad svarar man på frågan "Mamma, varför snubblade jag där?"
God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar