2014-05-13

Mulle och Junibacken. Knapp som kanske eventuellt har slutat läcka. Och lite sömn.

Oj vad tiden går fort och så trötta vi är ibland. I lördags somnade Lilla A klockan halv ett på natten. Vi kunde se färdigt melodifestivalen som Storasyster ville se, men hon gick och la sig klockan elva. I lördags på dagtid var jag, Lillsmurfen och Lilla A på terminens nästsista Mulle. Lagade mat, tittade på fåglar och gick i skogen. Det regnade nästan ingenting. Skönt.
Lilla A har fått annan mat som vi ska blanda med grötpulver. Det verkar bättre, men jag har efter alla turer lärt mig att vara en aning skeptisk. Knappen har läckt så länge utan att de har kunnat göra något åt det. Förra måndagen var pappan och Lilla A på en utredning på sjukhuset, som resulterade i att vi ska göra fler utredningar varav den ena redan är nerlagd eftersom knappen läcker så mycket. Vi får väl se. Nu har hon börjat stoppa mat i munnen och tuggar. Ibland sväljer hon, verkar det som, men det mesta åker ut. Hon är i alla fall väldigt intresserad av mat.
I söndags var vi på Junibacken med en kollega till mig och till vår förvåning var det inte alls mycket folk, så blev inte ett dugg stressade utan kunde åka sagotåget utan att stå i kö. Och Lillsmurfen blundade inte när vi åkte förbi draken.
God morgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar